50 m radalla autolla ajaminen toiseen päätyyn

Siirry alas

50 m radalla autolla ajaminen toiseen päätyyn

Viesti  Jaana Parviainen lähetetty To Toukokuu 22, 2014 5:29 pm

Moi,

tyttäreni Riikka on jälleen palannut Savonlinnaan ja treenaa aika aktiivisesti 50 m radalla.

Nyt on ongelmaksi tullut seuraava asia: vaikka punainen lippu on selvästi ylhäällä, toiminta-ampujat ajavat autoillaan ampumapaikkojen edestä radan toiseen päähän. Kyllä Riikka tietty autot huomaa eikä ammu silloin, mutta ampumapaikalta tauluille menevät Megalinkin johdot ovat aika pahassa vaarassa. Kyseessä on kuitenkin 2800 euroa maksava elektroninen laite ja sen jos joku onnistuu ajeluillaan rikkomaan, niin lasku tulee varmasti perässä.

Toivon, että jatkossa ette aja radan poikki, vaan jätette autot niille tarkoitetuille parkkipaikoille.

Kiitos!

Jaana

Jaana Parviainen

Viestien lukumäärä : 16
Join date : 22.04.2010
Ikä : 49
Paikkakunta : Savonlinna

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: 50 m radalla autolla ajaminen toiseen päätyyn

Viesti  Tomi Kallio lähetetty Su Kesä 08, 2014 4:54 pm

Eipä anneta asiasta tulla ongelmaa:

-tiedotetaan jaoston jäsenille että jätetään autot normaalissa omassa harjoittelussa parkkialueelle ja kannetaan kamat tarpeen mukaan, joskus tietysti on muutakin tarviketta vietävä mutta hoidetaan se silloin kun pienoiskivääri / pistooliampujat eivät ole harjoittelemassa.

-kuukausikilpailupäivinä meillä on lippu ylhäällä omastakin puolesta joten se ei pelkästään kerro että muitakin on radalla, joten tavaksi on aiemmin muodostunut ajaa autot perille asti etenkin kun yleensä on paljon oheistavaraa , sahoja, kankia ym.rakennustarviketta sekä metallitaulut tulee osittain muiden seurojen osallistujien mukana kulloistakin kisaa varten, näitä ei hevillä kanneta parkkikselta kun on perille asti pohjustettu tiekin olemassa

-meillä on kisoja aika rajallinen määrä ( Alustavasti vielä päivät siis: 11.06, 09.07, 13.08, 10.09, 08.10, 12.11. ) ja ne aloitetaan yleensä siinä 1500 pintaan rakentamaan joten jos on mahdollista suorittaa pienoiskivääriharjoituksia näinä jäljellä olevina 6 päivänä vuodessa ennen klo 1500 niin ei mene toiminta samanaikaiseksi ??

-jos ei ole mahdollista niin sitten kannamme tarvittavat kamat sitten parkkipaikalta, joka tapauksessa olisi hyvä laittaa silloin kun pienoiskiväärillä / pistoolilla ammutaan lipun lisäksi jokin selvä este ajoväylälle esim sellainen kevyt värikäs siirrettävä ajoeste mitä puistoissa ym käytetään, sellaisen varmaan joku meistäkin osaisi tehdä, silloin näkee heti että alkupäässä ammutaan, etenkin kun radalla käy myös muuta porukkaa jolle tiedotus ei tätä kautta mene ja jotka eivät ko lippua muutenkaan yleensä näe; ressut, satunnaiskäyttäjät, perävaraston käyttäjät ym jotka itse asiassa käyttävät ajoväylää enemmän kuin me ( siis toimintajaoston jäsenet ) ja jos tästä huolimatta joku toiminnallaan rikkoo laitteistoa niin sitten tekijä maksaa...laitan uuden ohjeen myös radalle, jonnekkin ne aina katoaa..


Tomi Kallio / Toiminta-ammuntajaosto

Tomi Kallio
Tomi Kallio

Viestien lukumäärä : 397
Join date : 30.03.2010

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

50 m radalla autolla ajaminen toiseen päätyyn

Viesti  Jaana Parviainen lähetetty Pe Kesä 13, 2014 3:45 pm

Moi Tomi,

pistettiin itsellemme ylös nuo kisapäivät, niin ainakin silloin annetaan toiminta-ampujille täysi rauha ajella vaikka koko päivä  Smile 

Siihen radan päähän on tulossa puomi tai vastaava, jota voidaan käyttää vielä selvempänä merkkinä meneillään olevasta ampumasuorituksesta. Oli ratatalkoissa puhetta asiasta.

Mutta sopu sijaa antaa.

Jaana

Jaana Parviainen

Viestien lukumäärä : 16
Join date : 22.04.2010
Ikä : 49
Paikkakunta : Savonlinna

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: 50 m radalla autolla ajaminen toiseen päätyyn

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa